Reis naar het verleden van Pokémon! (2023)

Met ondersteuning voor Nintendo Switch Online-functies

Systeem: Nintendo SwitchReleasedatum: 28-01-2022

Een reis naar het verleden!

Reis naar het verleden van Pokémon! (2)

Reis naar het verleden van Pokémon! (3)

Verken een uitgestrekte en ongerepte wildernis, en doe nieuwe ontdekkingen in Pokémon Legends: Arceus voor de Nintendo Switch. Observeer, vang en onderzoek wilde Pokémon in deze actie-RPG, die zich afspeelt in een ver verleden, toen het nog ongebruikelijk was dat mensen en Pokémon naast elkaar leefden.

Reis naar het verleden van Pokémon! (4)

Reis naar het verleden van Pokémon! (5)

Reis naar het verleden van Pokémon! (6)

Reis naar het verleden van Pokémon! (7)

Ontdek Hisui!

Reis naar het verleden van Pokémon! (8)

Reis naar het verleden van Pokémon! (9)

Reis naar het verleden van Pokémon! (10)

Reis naar het verleden van Pokémon! (11)

Reis naar het verleden van Pokémon! (12)

Je avontuur vindt plaats in de majestueuze, natuurlijke omgeving van de Hisui-regio, waar je de taak krijgt om Pokémon te onderzoeken en zo de allereerste Pokédex van de regio te voltooien.

Dit gebied, dat in Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl bekend kwam te staan onder de naam Sinnoh, kent een prachtige natuur en biedt adembenemende panorama's. Maar het zit vooral vol wilde Pokémon, zowel nieuwe als bekende! Laten we eens een paar Pokémon bekijken die in Hisui wonen:

Reis naar het verleden van Pokémon! (13)

Wyrdeer

Type: Normal/Psychic

Reis naar het verleden van Pokémon! (14)

Basculegion

Type: Water/Ghost

Reis naar het verleden van Pokémon! (15)

Hisuian Braviary

Type: Psychic/Flying

Reis naar het verleden van Pokémon! (16)

Hisuian Growlithe

Type: Fire/Rock

Reis naar het verleden van Pokémon! (17)

Kleavor

Type: Bug/Rock

Reis naar het verleden van Pokémon! (18)

Hisuian Zorua

Type: Normal/Ghost

Reis naar het verleden van Pokémon! (19)

Hisuian Zoroark

Type: Normal/Ghost

Reis naar het verleden van Pokémon! (20)

Hisuian Voltorb

Type: Electric/Grass

Reis naar het verleden van Pokémon! (21)

Er wordt gezegd dat de raadselachtige Pokémon Arceus de sleutel is tot het begrijpen van het vreemde fenomeen dat bepaalde Pokémon in deze regio treft. Welke rol speelt deze Mythische Pokémon op jouw reis?

Welkom bij het Galaxy Team!

Reis naar het verleden van Pokémon! (22)

Reis naar het verleden van Pokémon! (23)

Reis naar het verleden van Pokémon! (24)

Het Galaxy Expedition Team bestaat uit mensen die van heinde en verre naar Hisui zijn getrokken om dit mysterieuze gebied te onderzoeken. Als het nieuwste lid van het Survey Corps van het Galaxy Team is het je taak om naar alle uithoeken van Hisui te reizen, waar je de meest uiteenlopende soorten Pokémon zult vinden.

Aan het begin van je expeditie kies je een van deze Pokémon als je partner voor op je excursies.

Reis naar het verleden van Pokémon! (25)

Rowlet

Type: Grass/Flying

Rowlet gebruikt fotosynthese om overdag energie op te slaan, en wordt juist 's nachts actief. Hij zweeft geruisloos op zijn doel af en deelt rake trappen uit voordat zijn slachtoffer ook maar iets in de gaten heeft.

Reis naar het verleden van Pokémon! (26)

Cyndaquil

Type: Fire

Cyndaquil is timide en rolt zichzelf altijd op tot een balletje. Als hij schrikt, worden de vlammen op zijn rug heviger. Hij beschermt zichzelf met zijn vlammen als hij wordt aangevallen.

Reis naar het verleden van Pokémon! (27)

Oshawott

Type: Water

Met de schelp op zijn buik blokkeert Oshawott de aanvallen van zijn tegenstanders. Daarna neemt hij onmiddellijk wraak door op zijn belagers in te slaan. De schelp kan ook worden gebruikt om harde bessen open te breken.

Wanneer de plicht roept, moet je het veilige Jubilife Village, de thuisbasis van het Galaxy Team, verlaten en de wildernis van Hisui betreden om verschillende biomen te onderzoeken.

Reis naar het verleden van Pokémon! (28)

Reis naar het verleden van Pokémon! (29)

Veldonderzoek

Reis naar het verleden van Pokémon! (30)

Reis naar het verleden van Pokémon! (31)

Reis naar het verleden van Pokémon! (32)

Reis naar het verleden van Pokémon! (33)

Wilde Pokémon leven in alle vrijheid in Hisui. Je vindt ze van de groene bossen tot de besneeuwde bergen, van de diepe moerassen tot de hoge boomtoppen, en natuurlijk in het hoge gras.

Ze zullen het waarschijnlijk opmerken wanneer er onderzoekers door hun leefgebieden dwalen. Sommige Pokémon begroeten je misschien graag, terwijl andere snel zullen schrikken of je zelfs aanvallen! Probeer Pokémon van een veilige afstand te observeren om een beter beeld te krijgen van hun gedrag en om de beste aanpak te bepalen.

Reis naar het verleden van Pokémon! (34)

Reis naar het verleden van Pokémon! (35)

Reis naar het verleden van Pokémon! (36)

Reis naar het verleden van Pokémon! (37)

Sluip stilletjes naar je doelwit toe, kruip door het hoge gras om onopgemerkt te blijven, richt en gooi je Poké Ball wanneer de kans zich voordoet. Als de Pokémon er niet direct uit springt, heb je hem gevangen!

Maar je werk beperkt zich niet tot het vangen van Pokémon. Breid de informatie in je Pokédex uit door een verscheidenheid aan onderzoekstaken te voltooien, waarmee je je rang verhoogt en meer van Hisui kunt verkennen.

Ga de strijd aan!

Reis naar het verleden van Pokémon! (38)

Reis naar het verleden van Pokémon! (39)

Reis naar het verleden van Pokémon! (40)

Reis naar het verleden van Pokémon! (41)

Als je een Pokémon tegen het lijf loopt die zich kranig weert, kun je een Poké Ball met een van je eigen Pokémon gooien om het gevecht aan te gaan.

In gevechten hangt het aantal acties dat je kunt uitvoeren en hun volgorde af van verschillende factoren, zoals de statistieken van je Pokémon. Om er het meeste uit te halen kun je afwisselen tussen twee unieke stijlen voor het uitvoeren van Pokémon-aanvallen: Agile Style en Strong Style.

Reis naar het verleden van Pokémon! (42)

Agile Style – hiermee wordt je Pokémon sneller, waardoor je twee keer achter elkaar kunt aanvallen. Dit gaat echter wel ten koste van de aanvalskracht.

Reis naar het verleden van Pokémon! (43)

Strong Style– hiermee wordt de aanvalskracht van je Pokémon hoger, met het risico dat je langer moet wachten totdat je kunt aanvallen.

Gebruik deze verschillende stijlen strategisch om de bovenhand te krijgen in de strijd. Zulke tactieken zullen uitermate handig zijn als je het opneemt tegen de bewakers die de meest heilige Pokémon van de regio beschermen.

Reis naar het verleden van Pokémon! (44)

Reis naar het verleden van Pokémon! (45)

Reis naar het verleden van Pokémon! (46)

Reis naar het verleden van Pokémon! (47)

Kneepjes van het vak

Reis naar het verleden van Pokémon! (48)

Onderzoekswerk is zeker geen makkelijke taak! Bezoek een van de basiskampen in Hisui om jezelf – en je Pokémon – wat rust te gunnen na een lange dag hard werken. Deze buitenposten hebben ook werkbanken waar je handige voorwerpen zoals Poké Balls en Smoke Bombs kunt maken van materialen die je onderweg hebt verzameld.

Reis naar het verleden van Pokémon! (49)

Reis naar het verleden van Pokémon! (50)

Reis naar het verleden van Pokémon! (51)

Reis naar het verleden van Pokémon! (52)

Laat je vermoeide benen even tot rust komen van uren wandelen in de natuur door speciale Pokémon op te roepen die je kunt berijden. Dankzij hun hulp kun je zonder problemen eindeloze landschappen doorkruisen, grote watermassa's oversteken, of zelfs in de lucht zweven om te genieten van adembenemende uitzichten!

Een vloek of een zegen?

Reis naar het verleden van Pokémon! (53)

Hisui is de thuisbasis van Pokémon die bekendstaan als edele Pokémon, die de lokale bevolking zeer respecteert. Een vreemd fenomeen zorgt er nu echter voor dat ze razend zijn, waardoor ze uiterst moeilijk in bedwang gehouden kunnen worden! Als lid van het Survey Corps word je opgeroepen om deze woedende wezens te temmen.

Reis naar het verleden van Pokémon! (54)

Woedende Pokémon zijn groter en gloeien vanwege hun vreemde krachten.

Reis naar het verleden van Pokémon! (55)

Kalmeer ze door balms naar ze te gooien die zijn gemaakt van hun favoriete voedsel.

Reis naar het verleden van Pokémon! (56)

Zulke edele Pokémon zijn erg sterk, vooral wanneer ze woedend zijn! Bestudeer hun gedrag, ontwijk hun aanvallen en probeer ze te kalmeren.

Reis naar het verleden van Pokémon! (57)

Als ze zijn afgeleid, gooi je je Pokémon om een gevecht te beginnen. Als je edele Pokémon verslaat, zijn ze tijdelijk versuft, dus maak van de gelegenheid gebruik om ze met zoveel mogelijk balms te bekogelen!

Pas ook op voor rondzwervende alfa's! Deze doorgedraaide Pokémon met gloeiende rode ogen zullen onderzoekers zonder aarzelen achtervolgen en aanvallen. Als je wordt opgemerkt door een alfa, maak je dan klaar om het op een lopen te zetten of daag ze uit voor een Pokémon-gevecht!

Reis naar het verleden van Pokémon! (58)

Reis naar het verleden van Pokémon! (59)

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Reis naar het verleden van Pokémon! (60)

Reis naar het verleden van Pokémon! (61)

Reis naar het verleden van Pokémon! (62)

Reis naar het verleden van Pokémon! (63)

Reis naar het verleden van Pokémon! (64)

Reis naar het verleden van Pokémon! (65)

Deze omschrijving is afkomstig van de uitgever.

Wat je moet weten

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH. Alle aankopen worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via het Nintendo-account waarmee de aankopen zijn gedaan.

Deze content wordt verkocht door Nintendo of Europe GmbH en moet worden betaald met Nintendo eShop-tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account. Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Deze content kan worden gekocht door gebruikers die een Nintendo-account hebben aangemaakt en akkoord zijn gegaan met de wettelijke voorwaarden. Om content voor de Wii U of een systeem in de Nintendo 3DS-familie te kunnen kopen heb je ook een Nintendo Network ID nodig. Het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, moet dan worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Om met de aankoop te beginnen moet je inloggen met je Nintendo-account en Nintendo Network ID. Zodra je bent ingelogd, kun je de aankoop bekijken en voltooien.

Om content voor de Wii U of een Nintendo 3DS-systeem te kunnen kopen moet het tegoed dat te gebruiken is via je Nintendo-account, worden samengevoegd met het tegoed dat verbonden is aan je Nintendo Network ID. Als de tegoeden nog niet zijn samengevoegd, dan kun je dit tijdens de aankoop doen. Op het volgende scherm kun je je aankoop bekijken en voltooien.

De voorwaarden van deze aanbieding gelden voor gebruikers die inloggen met een Nintendo-account waarbij het ingestelde land overeenkomt met de landinstelling van deze website. Als een Nintendo-account een andere landinstelling heeft, kunnen de voorwaarden van deze aanbieding worden aangepast. (De prijs kan bijvoorbeeld worden weergegeven in de lokale valuta.)

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

Nadat je betaling is verwerkt, wordt de content gedownload op het systeem dat is gekoppeld aan je Nintendo-account, of je Nintendo Network ID in het geval van de Wii U of de verschillende Nintendo 3DS-systemen. Op dit systeem moet de nieuwste versie van de systeemsoftware geïnstalleerd zijn. Ook moet het systeem zijn verbonden met het internet en moet de optie om automatisch software te downloaden ingeschakeld zijn. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Verder moet er op het systeem genoeg ruimte vrij zijn om de content te kunnen downloaden. Afhankelijk van het systeem/hardwaremodel dat je hebt en je gebruik ervan, heb je mogelijk extra opslagmogelijkheden nodig om software te downloaden in de Nintendo eShop. Ga naar Service en info voor meer informatie.

Voor games die van cloudstreaming gebruikmaken, kan alleen de gratis opstartapplicatie worden gedownload.

Zorg dat je genoeg vrije ruimte hebt om het downloaden te voltooien.

De voorwaarden van de aanbieding worden getoond op basis van de landinstellingen van je Nintendo-account.

Bij de aankoop van deze content is de Nintendo-accountovereenkomst van kracht.

Het gebruik van ongeoorloofde apparatuur of software die technische modificaties van het Nintendo-systeem of software mogelijk maakt, kan ertoe leiden dat deze software onspeelbaar wordt.

Dit product bevat technische beveiligingsmaatregelen.

De content is niet speelbaar voor de releasedatum: {{releaseDate}} . Voor pre-orders worden betalingen automatisch verwerkt vanaf zeven dagen voor de releasedatum. Als je een product binnen zeven dagen voor de releasedatum bestelt, wordt de betaling direct bij de aankoop verwerkt.

Om downloadgames te kopen of demo's en gratis software te downloaden in de Nintendo eShop via de officiële website heb je een Nintendo-account nodig die is gekoppeld aan je Nintendo Switch-systeem. Je moet je systeem hebben geregistreerd als het hoofdsysteem voor jouw Nintendo-account. Dit doe je door de Nintendo eShop minstens één keer te bezoeken op het systeem waarop je de software wilt downloaden. Om automatisch software te downloaden moet je de nieuwste systeemupdate voor je systeem hebben uitgevoerd en de functie voor automatisch downloaden inschakelen. Bovendien heb je genoeg vrije ruimte nodig om het downloaden te voltooien. Ga voor meer informatie naar Service en info. Aankopen en demodownloads die op de website van Nintendo zijn voltooid, worden verwerkt via de Nintendo eShop.

Deze software bevat standen of functies waarvoor je een internetverbinding en een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig hebt. Voor onlinestanden heb je een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap nodig. Om onlinediensten te gebruiken moet je een Nintendo-account aanmaken en akkoord gaan met de bijbehorende overeenkomst. Het Nintendo-account-privacybeleid is van toepassing. Sommige onlinediensten zijn mogelijk niet in alle landen beschikbaar. Ontdek meer over betaalde Nintendo Switch Online-lidmaatschappen.

Voor de multiplayerstand heeft iedere speler een compatibele controller nodig. Hiervoor heb je mogelijk extra controllers (apart verkrijgbaar) nodig.

©2021 Pokémon / Nintendo / Creatures / GAME FREAK.

Speel nieuwe outfits, maskers en meer vrij met deze in-game bonussen voor Pokémon Legends: Arceus!

Claim een Modern Team Galactic Set en een kans om Darkrai toe te voegen aan je team!

Als je opgeslagen gegevens van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl op je Nintendo Switch-systeem hebt staan, kun je een research request (research-verzoek) vrijspelen in Pokémon Legends: Arceus dat je de kans geeft om de Mythical Pokémon Darkrai aan je team toe te voegen.

Je kunt dit verzoek aannemen in Jubilife Village na het zien van de credits.

Daarnaast kun je deze Modern Team Galactic Set ontvangen door met de clothier (kleermaker) te praten nadat je lid bent geworden van het Galaxy Expedition Team.

Claim een Shaymin Kimono Set en een kans om Shaymin toe te voegen aan je team!

Als je opgeslagen gegevens van Pokémon Sword of Pokémon Shield op je Nintendo Switch-systeem hebt staan, kun je een research request (research-verzoek) ontgrendelen in Pokémon Legends: Arceus dat je de kans geeft om de Mythical Pokémon Shaymin (Land Forme) aan je team toe te voegen.

Daarnaast kun je deze Shaymin Kimono Set ontvangen door met de clothier (kleermaker) te praten nadat je lid bent geworden van het Galaxy Expedition Team.

Claim een Pikachu Mask en een Eevee Mask!

Als je opgeslagen gegevens van Pokémon: Let's Go, Pikachu! of Pokémon: Let's Go, Eevee! op je Nintendo Switch-systeem hebt staan, kun je deze schattige Pikachu- en Eevee-maskers krijgen. Praat met de clothier (kleermaker) nadat je lid bent geworden van het Galaxy Expedition Team om deze voorwerpen in ontvangst te nemen.

Categorieën

Actiespel, Avonturenspel, RPG

Spelers

Eén spelsysteem (1), Lokaal draadloos (1-2), Online (1-2)

Uitgever

Nintendo

Functies

Handheldstijl, Tafelstijl, Tv-stijl

Nintendo Switch Online-functies

Met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap kun je online spelen, heb je toegang tot een groeiende collectie klassieke NES- en Super NES-games en meer. Meer ontdekken.

Online spelen

Leeftijdsclassificatie

  • Geweld

Nintendo Switch-gamecard

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans, Japans, Chinees, Koreaans

Downloadversie (Nintendo Switch)

Systeem

Nintendo Switch

Releasedatum

28-01-2022

Leeftijdsclassificatie

PEGI 7

Compatibele controllers

  • Nintendo Switch-Pro-controller

Talen

Duits, Engels, Spaans, Frans, Italiaans, Japans, Koreaans, Chinees

Downloadgrootte

6263,00 MB

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanael Baumbach

Last Updated: 10/15/2022

Views: 6129

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanael Baumbach

Birthday: 1998-12-02

Address: Apt. 829 751 Glover View, West Orlando, IN 22436

Phone: +901025288581

Job: Internal IT Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Motor sports, Flying, Skiing, Hooping, Lego building, Ice skating

Introduction: My name is Nathanael Baumbach, I am a fantastic, nice, victorious, brave, healthy, cute, glorious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.